SUPAPA TERMOSTATICA PROGR. DIGITAL T30 2x1.5V AA P5630 EMOS

  • 359,00 mdl / buc
  • Cod 91552
  • Producători EMOS

El vine în special în ajutorul proprietarilor caselor cu panouri care depind de încălzirea centrală (nu au cazan propriu pe gaz sau electric, la care ar conecta un termostat de cameră care reglează toate radiatoarele simultan). Astfel, instalați acest cap termostatic direct pe caloriferși îi permiteți să-și controleze complet supapa, stabilind temperaturi confortabile și economice.În acest fel, ve..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

El vine în special în ajutorul proprietarilor caselor cu panouri care depind de încălzirea centrală (nu au cazan propriu pe gaz sau electric, la care ar conecta un termostat de cameră care reglează toate radiatoarele simultan). Astfel, instalați acest cap termostatic direct pe caloriferși îi permiteți să-și controleze complet supapa, stabilind temperaturi confortabile și economice.


În acest fel, veți oferi întotdeauna o răcire liniștitoare pentru a dormi și o căldură optimă pentru a vă trezi dimineața.


Odată ce îl programați în funcție de confortul dvs. termic, până la 10 perioade temporare de temperatură, nu vă va mai interesa. Nu veți uita niciodată să opriți încălzirea, să mergeți la serviciu și să vă întoarceți la apartament fierbinte, ca într-o saună. Ea însăși monitorizează temperatura din cameră și o corectează. Nu te vor trăda nici iarna, când tu și familia ta mergeți la munte pentru întreaga sărbătoare de Crăciun și opriți complet radiatorul. Funcția anti-îngheț previne că temperatura din apartament să scadă sub 5 ° C, ceea ce protejează încălzirea de fisuri.

DESCRIERE
Brand Emos
Numărul de programe 10
Sursă de energie 2× 1.5 V AA
Dimensiuni (L x W x H x Ø) 55 × 70 × 79 mm
Culoare Alb
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre