PRIZA UNITARA EXT. 2XRJ45 CAT.5E ALBA BLANCA SCHNEIDER

  • 140,00 mdl / buc

Socket-uri pentru calculatoare și de telefon seria Blanca, concepute pentru a conecta dispozitive care funcționează în diverse sisteme de transmisie a informațiilor în rețele audio, video, televiziune și computere pentru instalarea în interiorul clădirilor rezidențiale, publice și industriale.Produsele Blanca sunt o combinație de design modern, creat de agenția franceză Design Lab, și ma..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Socket-uri pentru calculatoare și de telefon seria Blanca, concepute pentru a conecta dispozitive care funcționează în diverse sisteme de transmisie a informațiilor în rețele audio, video, televiziune și computere pentru instalarea în interiorul clădirilor rezidențiale, publice și industriale.

Produsele Blanca sunt o combinație de design modern, creat de agenția franceză Design Lab, și materiale de înaltă calitate la un preț accesibil. Dispozitivele sunt fabricate în șase culori: alb, lapte, aluminiu, titan, antracit și cenușă. Partea frontală a seriei este realizată din plastic de înaltă calitate, rezistent la căldură, cu o suprafață strălucitoare frumoasă, obținută prin lustruirea înaltă a matriței.

DESCRIERE
Brand SCHNEIDER
Model Blanca
Tip priza 2XRJ45
Culoare Albă
Tip de montare Aparent
Tip material Plastic
Dimensiuni L × W × H, mm 65x65x40,2
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre