PRIZA UNITARA EXT. 1XRJ45 CAT.5E ALBA BLANCA SCHNEIDER

  • 104,00 mdl / buc

Socket-uri pentru calculatoare și de telefon seria Blanca, concepute pentru a conecta dispozitive care funcționează în diverse sisteme de transmisie a informațiilor în rețele audio, video, televiziune și computere pentru instalarea în interiorul clădirilor rezidențiale, publice și industriale.Produsele Blanca sunt o combinație de design modern, creat de agenția franceză Design Lab, și materiale de..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Socket-uri pentru calculatoare și de telefon seria Blanca, concepute pentru a conecta dispozitive care funcționează în diverse sisteme de transmisie a informațiilor în rețele audio, video, televiziune și computere pentru instalarea în interiorul clădirilor rezidențiale, publice și industriale.

Produsele Blanca sunt o combinație de design modern, creat de agenția franceză Design Lab, și materiale de înaltă calitate la un preț accesibil. Dispozitivele sunt fabricate în șase culori: alb, lapte, aluminiu, titan, antracit și cenușă. Partea frontală a seriei este realizată din plastic de înaltă calitate, rezistent la căldură, cu o suprafață strălucitoare frumoasă, obținută prin lustruirea înaltă a matriței.

DESCRIERE
Brand Schneider
Model Blanca
Tip priza 1XRJ45
Culoare Alb
Tip de montare Aparent
Tip material Plastic
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre