POWERBANK ALPHA Q 10.000 mAh/37Wh microUSB+USB-C B0524B EMOS

  • 319,00 mdl / buc
  • Cod 91561
  • Producători EMOS

Bateria externă EMOS AlphaQ 10 vă va scuti de stresul inutil al unui telefon mobil descărcat atunci când sunteți departe de casă.Vă vine deja încărcat, astfel încât să puteți utiliza imediat capacitatea sa generoasă de 10.000 mAh și 2 ieșiri USB de la care puteți alimenta 2 dispozitive în același timp. În plus, este protejat permanent de 6 funcții inteligente de securitate pentru a împiedica compr..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Bateria externă EMOS AlphaQ 10 vă va scuti de stresul inutil al unui telefon mobil descărcat atunci când sunteți departe de casă.

Vă vine deja încărcat, astfel încât să puteți utiliza imediat capacitatea sa generoasă de 10.000 mAh și 2 ieșiri USB de la care puteți alimenta 2 dispozitive în același timp. În plus, este protejat permanent de 6 funcții inteligente de securitate pentru a împiedica compromiterea acestuia sau a componentelor electronice. Cu toate acestea, acesta nu este un încărcător monstruos extern, designul și dimensiunile sale subțiri se adaptează perfect telefonului dvs. mobil. Datorită designului său elegant, nu va fi rușinat nici măcar în timpul negocierilor de afaceri. Cel mai bun dintre toate, 2 cabluri USB sunt incluse în pachet. (micro USB și USB-C) care pot transfera date în plus față de energie.

  1. Poate funcționa cu electronice vechi și noi
  2. Durabilitate și siguranță maximă
  3. Se încarcă singur și telefonul mobil în același timp
  4. Mic și subțire
  5. Pornire și oprire automată de încărcare
  6. Încărcarea sub control cu ajutorul unui bec LED mic
DESCRIERE
Brand Emos
Capacitatea bateriei 10.000 mAh
Dimensiune 138 × 68 × 16 mm
Greutate 220 g
Material ABS-plastic
Timpul de încărcare 4 ore (cu controlul calității)
Tipul bateriei Li-Po 3,7 V
Conector microUSB & USB-C
Culoare Negru
Producator Cehia
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre