LAMPA AUTO PORTABILA 3W Li-Ion 3.7V/2200mAh P4521 EMOS

  • 657,00 mdl / buc
  • Credit 70 mdl/12 luni
  • Cod 7711
  • Producători EMOS

Această lampă a primit un certificat de la salvatori în acțiune de salvare Pa Trol 2017. Lumină potrivită pentru mașină pentru reparații minore pe teren. Este bine patentat datorită mai multor magneți și unui cârlig agățat. Utilizatorul va aprecia dispersia mare a luminii și a luminii. Dar este răscumpărat cu o durată mai scurtă și cu un timp de încărcare mai lung. Acesta poate fi alimentat de la ..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Această lampă a primit un certificat de la salvatori în acțiune de salvare Pa Trol 2017. Lumină potrivită pentru mașină pentru reparații minore pe teren. Este bine patentat datorită mai multor magneți și unui cârlig agățat. Utilizatorul va aprecia dispersia mare a luminii și a luminii. Dar este răscumpărat cu o durată mai scurtă și cu un timp de încărcare mai lung. Acesta poate fi alimentat de la rețea, prin sursa de alimentare sau cu mașina.

Lumină universală SMD de încărcare din material plastic, care își găsește locul în fiecare casă, atelier și ori de câte ori aveți nevoie pentru a oferi o zonă largă de acoperire. Acesta include, de asemenea, un cârlig practic și un magnet pentru agățarea lămpilor și a surselor de alimentare atât pentru rețea cât și pentru mașină.

Variabilitatea legării, transformând lumina în locul în care aveți nevoie. Cârligele din nailon nu se sparg. Timpul de iluminare este de aproximativ 3,5 ore (LED SMD). LED-urile SMD au mai mult flux luminos decât LED-urile COB.

DESCRIERE
Brand Emos
Model P4521
Sursă de energie Li-Ion 3.6 V / 2.200 mAh acumulator
Flux luminos (lm) până la 320 lm - LED de 3 W SMD, până la 80 lm - 1 W LED
Dimensiuni (L x W x H x Ø) 40 × 64 × 270 mm
Tip material ABS Palstic
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre