B2BFi-ți partenerul nostru -  distribuitor STRAAL!

Suntem interesați să ne extindem geografic prezența noastră pe piața Republicii Moldova și suntem gata să oferim o cooperare reciproc avantajoasă întreprinzătorilor și companiilor din toate colțurile țării.

• Dacă sunteți interesat de posibilitatea de a organiza propria afacere profitabilă;

• Dacă specializarea companiei Dvs. este vânzarea de materiale de construcții, iluminare, aparataj electric, automatizare, cablu și accesorii, scule, cât și accesorii auto;

• Dacă pasiunea Dvs. cuprinde o varietate de lucrări de construcție sau iluminare, cât și alte domenii - atunci oferta noastră este pentru Dvs!

Noi, magazinul "STRAAL", suntem interesați de introducerea și extinderea cu succes a produselor comercializate de către compania noastră pe piața moldovei și de creșterea vânzărilor.

Pentru a realiza acest obiectiv, este necesar să fim mai aproape de clienții noștri pentru a livra mărfurile către alte regiuni din Moldova în termeni scurți, creând noi canale de vânzare. Unul dintre aceste canale este dezvoltarea unei rețele de distribuitori.

Scopul dezvoltării acestei rețele este de a spori acoperirea din punct de vedere a marketingului, creșterea notorietății, recunoașterea produselor pe care lecomercializăm și cele la care suntem distribuitor exclusiv și, prin urmare, creșterea capitalului companiei. Dezvoltarea rețelei de distribuitori trebuie să se caracterizeze printr-un volum stabil de produse achiziționate, garantând predarea de numerar în termeni reali și o creștere a performanțelor vânzărilor.

ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre