Modalități de plată


 STRAAL.md se gândește la confortul Dvs. și economisirea de timp, deaceea Vă punem la dispoziție 4 modalități de plată:

1.Plata prin card bancar

Puteți plăti online cu cardul Visa și / sau MasterCard. 

Pentru achitare, trebuie să indicați rechizitele cardului și codul special afișat pe partea din spate a cardului.

După efectuarea plății, vi se va afișa pe ecran dacă tranzacția a avut loc cu succes.

2.Plată în numerar (cash)

Plata în numerar se achită curierului după primirea și după inspecția bunurilor de către cumpărător. Curierul va prelua plata de la dvs., va oferi produsele comandate și documentele necesare (bonul de consum).

3. Transfer bancar

După efectuarea comenzii, managerul nostru emite o factură pentru plata cu suma corespunzătoare bunurilor achiziționate, iar cumpărătorul face achitarea prin intermediul băncii, transferând suma direct din contul său sau în numerar la ghișeele băncii. Pentru persoanele juridice, se oferă un pachet cu toate documentele necesare împreună cu bunurile livrate.

4. Plata în credit

Dacă v-a plăcut unul sau mai multe produse, dar momentan nu aveți posibilitate de plată, nu amânați cumpărătura, deoarece acum aveți posibilitatea să procurați produsele dorite, dar să achitați pentru ele mai târziu!

Vă recomandăm să solicitați un împrumut! Împrumutul este oferit de către partenerii noștri "Iute Credit" și "Easy Credit". Împrumutul se acordă de la 500 lei. Pentru a beneficia de un credit este necesar să dețineți un act de identitate valabil pe teritoriul Republicii Moldova. (pentru detalii accesați pagina "Bunuri în credit");

Plata este acceptată doar în valută națională.

Dacă această listă nu conține o metodă de plată convenabilă pentru Dvs., contactați consultantul nostru și descrieți metoda de plată acceptabilă  pentruDvs. Vom face tot posibilul ca această metodă să fie disponibilă pe site-ul nostru cât mai curând posibil.

ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre