Despre noi


SC “Complex-Total” S.R.L cu sediul central, magazin și depozit pe Bulevardul Dacia 58/12 din Chișinău, este afacerea de succes care a început în anul 2013 și continuă să se dezvolte.

Astfel, recent a început dezvoltarea unei noi ramuri de activitate în domeniul comercializării produselor electrice precum corpuri de iluminat, surse de iluminat, automatizare, panouri și dulapuri, doze, cablu și fire electrice, trasee cabluri și accesorii, aparataj electric, scule și panouri sanwich

Scopul companiei este de a oferi clienților noștri soluții, care constau în produse de înaltă calitate și ecologice în domeniul materialelor de construcții, corpuri de iluminat, accesorii și altele.

Toată gama de produse o puteți găsi pe site în catalogul de produse, fiind distribuitori ai companiilor cu renume mondial, precum DKC, IEK, ABB, SCHNEIDER, RABALUX, BM GROUP, EMOS, KVT, BRAYTRON, INTERKABEL KIEV parte a Grupului SKB Austria, Electro Cable Group.

Valori

  • Calitate - livrăm doar produse de calitate la prețuri rezonabile;
  • Orientare spre client - Straal.md se bazează pe un principiu important - acela de a satisface interesele clientului si realizarea ideii. Deaceea, mereu avem o abordare individuală față de fiecare client, propunem o gamă largă de produse și soluții complete pentru realizarea proiectelor, flexibilitate și suport din partea specialiștilor profesioniști.
  • Inovație - analizăm și implementăm tendințele pieței globale spre satisfacerea cerințelor Dvs.

Cum ne transformăm obiectivul în realitate?

Noi oferim o gamă largă de produse, dar și îmbunătățim în permanență întreaga linie pentru a ne asigura că sunteți încrezători în calitatea și avantajul companiei, că cumpărați produse de calitate la cel mai democratic preț și în condiții mai bune, precum și unicitatea produsului propus.

Având experiență de durată în domeniu, vă putem oferi consultații și recomandări în fiecare caz specific.

Nu amânați întrebările care vă interesează pe mâine, pentru că noi propunem soluții complete astăzi!

Pentru noi nu există probleme dificile și nerezolvate, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați!

ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre