CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE 15kg 2xAAA STICLA EV022 NEGRU EMOS

  • 216,00 mdl / buc
  • Cod 91677
  • Producători EMOS

Cântare elegante subțiri EMOS - un asistent de neînlocuit în bucătărie. Cu o precizie de cântărire de 1 gram, puteți gestiona chiar și cele mai complexe rețete cu jumătate din cantitatea de vase murdare.Nu trebuie să pregătiți ingrediente individuale în boluri separate înainte de a găti, așa cum puteți vedea în show-urile de gătit, dar puteți vizualiza totul aproape simultan datorită funcției de c..

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Cântare elegante subțiri EMOS - un asistent de neînlocuit în bucătărie. Cu o precizie de cântărire de 1 gram, puteți gestiona chiar și cele mai complexe rețete cu jumătate din cantitatea de vase murdare.

Nu trebuie să pregătiți ingrediente individuale în boluri separate înainte de a găti, așa cum puteți vedea în show-urile de gătit, dar puteți vizualiza totul aproape simultan datorită funcției de cântărire. După adăugarea unui alt ingredient, apăsați întotdeauna scurt butonul TARE și afișajul se resetează. În acest fel, măsurați totul într-un vas și apoi amestecați, bateți, frământați sau amestecați.

DESCRIERE
Brand Emos
Sursă de energie Baterii 2 × 1,5 V AAA (inclus)
Dimensiuni (L x W x H x Ø) 210 × 180 × 22 mm
Tip material sticlă
Greutate (kg) Max 15 kg
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre