CABLU SVVP 2X1 Straal

  • 4,20 mdl / m
  • Cod 3036
  • Producători STRAAL

Cordoane utilizate pentru conectarea de mașini și dispozitive pentru aplicații casnice și similare la rețeaua de energie electrică electrice, pentru a conecta aparate de îngrijire personală și electrosolderers de microclimat, lămpi, dispozitive electromecanice de bucătărie, echipamente electronice, mașini de spălat, frigidere și alte dispozitive similare, care funcționează în clădirile rezidențial..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Cordoane utilizate pentru conectarea de mașini și dispozitive pentru aplicații casnice și similare la rețeaua de energie electrică electrice, pentru a conecta aparate de îngrijire personală și electrosolderers de microclimat, lămpi, dispozitive electromecanice de bucătărie, echipamente electronice, mașini de spălat, frigidere și alte dispozitive similare, care funcționează în clădirile rezidențiale și administrative , precum și pentru fabricarea cablurilor de extensie pentru tensiuni de până la 380 V pentru sistemele de 380/380 V.

Cablurile pot fi utilizate pentru sistemele electrice 300/500 V.

Constructie:

  1. Conductor flexibil din cupru, clasa 5. Secțiunea transversală a venelor 0,5-6 mm2, numărul de vene 2-3;
  2. Izolație din plastic de clorură de polivinil cu o culoare distinctivă. Una dintre vene este un conductor de sol verde-galben. Miezurile izolate sunt paralele între ele;
  3. Manta din plastic din polivinilclorură. Cordoanele sunt realizate în diferite culori ale cochiliei.
DESCRIERE
Brand Straal
Marca SVVP
Numar de fire 2
Material Fir Cupru
Secțiune mm² 1
ABB
Emos
DKC
IEK
Shneider
Ciment
Oferte speciale

Fiți printre primii, care vor afla de ofertele noastre